fredag den 16. november 2012

Ønskescenariet

Alberte Winding har for nyligt udgivet en ny CD som hedder ... Ønskescenariet. 
Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er fuldstændig vild med Alberte. 
Jeg finder en dyb ro i hendes stemme, hun skriver nogle fantastiske tekster og ellers synes jeg bare at hun er sej. 
Det jeg faktisk elsker aller mest ved hende er, at det virker som om hun har formået at bibeholde den barnlige side af sig selv, og fået den til at harmonere med den voksne side - Det håber jeg at jeg selv kommer til at opnå på et tidspunkt i mit liv. 

CD'en er helt fantastisk, og jeg hører den mindst en gang om dagen. Den gør mig bare i godt humør, og den får mig til at slappe af. 
Hun har fået nyt band på denne CD, og det synes jeg faktisk godt at man kan hører, og jeg synes det klæder hendes stemme og sangene godt.



Man kan hører et interview med hende i Aftenshowet fra d. 13.11.2012, hvor hun snakker om sin nye CD. Jeg linker til det HER.
For at se interviewet skal man hen til 41.21 min. Til sidst spiller hun også et af numrene fra hendes nye plade - så kan man jo læne sig tilbage og nyde hendes dejlige stemme, og evt. tænke over hvordan ens eget ønskescenarie ville være!

fredag den 9. november 2012

Afviklede projekter

Kender i det når man her ferie, og man har sat sig allemulige projekter for, og ikke når halvdelen af dem?!
I starteden af ugen synes jeg at jeg måske havde været lige optimistisk nok, med det jeg gerne ville nå, men faktisk er jeg ved at være igennem listen, trods 2 indlagte forældre. 


#1 Her en plakat som jeg længe har tænkt at jeg ville anskaffe mig, men fordi den skulle købes HELT inde i byen, har det trukket i langdrag.
Men NU har jeg fået købt den, og en ramme, og den er kommet op at hænge.
Er meget glad for den, og den passer så godt ind i stuen. Og så synes jeg bare at den er vildt sød. 


#2 Spraymalingsprojekt. Lampen var hvid, men syndes at den trængte til lidt farve. Spraymalingen er købt HER. Der er vildt mange farver at vælge imellem, desværre er det bare lidt dyrt i fragt, og en anden gang cykler jeg helt sikkert ind til byen og køber i stedet. 


#3 Sådan ser den nye lampe ud. Er vildt glad for farven


#4 Også natlampen fik en tur. 


#5 Den færdige lampe. Den er blevet lidt mere lyserød end jeg havde regnet med, desværre. Planen var ellers at staderlampen i stuen også skulle have en tur, men den er for kraftig, så jeg må ud og investere i en lidt mere sart lyserød. 

torsdag den 8. november 2012

Lidt ferie hygge

Ind i mellem sygebesøg på 2 forskellige hospitaler, så prøver jeg at få hygget mig lidt. Og prøver at planlægge sådan at jeg enten har formiddagen eller eftermiddagen fri til at lave ting jeg synes er hyggeligt.
Så her kommer lidt stemningsbilleder fra min ferie. 


#1 - Feriemorgenmad når det er bedst. 



#2 - Lidt kreativitet er der også plads til. Her et tørklæde af noget lækkert rib, men et elastikbånd i kanten i en kontrastfarve. Det var egentlig en prøve til en julegave, og synes det fungere godt, så sådan en kommer der nok til at ligge under juletræet juleaften. 



#3 - Min hyggelæsning for tiden. Nyder ikke at SKULLE læse faglitteratur, og så slapper jeg af med lidt boligindretning og får gode ideer. 



#4 - Smukke tulipaner. Havde købt nogle til min far, og synes de var så flotte at jeg også måtte købe nogle til mig selv. Synes det er fascinerende hvor meget blomster kan pynte i et hjem, og på en eller anden måde gøre det mere hjemligt. 

onsdag den 7. november 2012

Gode nyheder

Jeg er så lettet! 
Min far blev opereret i går, og det gik super godt. Ifølge overlægen, var der ikke mere cancer at finde da de var færdige, så det må man jo sige er gode nyheder. 
Nu har han ingen blære, og ligger dopet op på morfin - så meget, at han 4 timer efter operationen mente at han sagtens kunne tage hjem nu, han havde det jo fint, og havde ingen smerter. Meeen, piben havde en noget anden lyd her til morgen. Han var ret medtaget og meget TRÆT. Så nu er der ikke andet for end at han skal komme sig - og sygeplejerskerne sige at han skal regne med 3 måneder før han er på toppen igen. Men min far ej sej, og han skal nok komme sig. Han har tagt hele forløbet med kemo så flot og sejt, så jeg er ikke i tvivl om at han nok også skal klare det her.
Og apropos sygeplejerske - så er de så søde på den afdeling. De er så venlige, og viser så meget overskud, også til mig som pårørende, at det faktisk er lidt rørende. De hilser når jeg kommer, spørger ind til hvordan min far og jeg har det, og smiler og vinker farvel når jeg går - De gør virkelig en forskel!



#1 Min fars udsigt!


søndag den 4. november 2012

En gave

En kær veninde fra efterskolen have fødselsdag for nogle uger siden.
Jeg havde udset mig et projekt jeg ville lave til hende, men jeg havde ikke bogen jeg skulle bruge, og jeg var lidt for langsom i optrækket til at få den skaffet.
Så det endte med at jeg samme dag, som jeg skulle til fødselsdag, fik bogen i hånden, og så kunne jeg jo godt se at jeg ikke kunne nå at blive færdig.
Så jeg endte med, at tage et billede af det jeg oprindeligt ville give, og så give det i stedet.
Men idag blev jeg så færdig med den oprindelige gave, og der blev straks sendt et billede til min veninde.
Og her er billedet!

"til dem uden ærmer" fra bogen "hæklede gaver"

Synes de er blevet så fine, og jeg kan ikke vente med at give dem, i levende live, til min veninde. 

fredag den 2. november 2012

Eftertænksomhed

Jeg har nu bestået min 11. eksamen ud af 14. Det vil sige at der sådan set kun er 3 eksamnier tilbage før jeg er sygeplejerske. 
3 eksamnier = 8 måneder. Puha, det er ikke længe. Og jeg GLÆDER mig og er SKRÆMT fra hvid og sans på én og samme tid.

Tænk at være færdig, at skulle stå helt på egne ben, ikke kunne gemme sig under titlen som sygeplejerskeSTUDERENDE.
Men på den anden side, så glæde jeg mig til at stå på egne ben, glæder mig til at få den selvtillid det forhåbentlig giver at få titlen SYGEPLEJERSKE. Som i kan hører, er jeg splitte. 

Nå, men en bestået eksamen, betyder også en uges ferie - så skønt!

Min ferie skal dog nok gå mest med sygebesøg. Rigshospitalet har endelig sagt ja til at operere min far.
Kemoen har haft så god effekt, at de regner med at kunne få det hele med ved en operation.
Og jeg er så lettet og glad over beskeden, men jeg er også bange, og nervøs. Bange for at de ikke kan fjerne det hele, bange for hvordan han kommer til at have det efterfølgende. Bange for hvordan han reagere på at have en stomi, og bange for at der kommer komplikationer.

Men jeg tror at jeg mest af alt er glad, fordi jeg ved at det er det min far vil nu. Han vil ikke have mere kemo, og han vil bare gerne blive rask. Så jeg krydser alt hvad jeg har, for at det kommer til at gå godt.

Synes generelt bare der er mange ting at tænke over for tiden - så jeg er i mit eftertænktsomme hjørne.