søndag den 28. oktober 2012

Når efteråret varmer hjertet










Jeg kan ikke lade vær med at blive en lille smule forelsket i efteråret når farverne er så smukke! Det er koldt udenfor, men jeg bliver alligevel varm om hjertet. 

søndag den 7. oktober 2012

Og når jeg ikke er i praktik...

Stolen, før make-over
Igang med make-over


Jeg har haft denne lænestol i et års tid. Den har stået i et hjørne med et tæppe hen over, men efter at have fikset gyngestolen med sådan et tilfredsstillende resultat, så tænkte jeg at jeg også måtte kaste mig over denne, så den kunne smide tæppet, og komme til sin ret. 
Så jeg gik i stof2000 og købte noget møbelstof. 
Det færdige resultat! 
Og sådan kom stolen til at se ud! Jeg er meget meget tilfreds med resultatet, og det passer vildt godt ind i vores lejlighed. Det er skønt at slippe af med det store grimme tæppe over stolen. 


Ellers...

Har jeg været et smut på ønskeøen, hvor min kat har fået killinger. 
Årh, hvor de bare er søde og kære, og jeg ville ønske at jeg kunne have sådan en lille trold i København. Men AK, jeg må undvære og nyde dem når jeg er hjemme på gården. 





Og hundene skal ikke glemmes heller. Det er altid så dejligt at komme hjem til dem, og de er ALTID friske på en lang gåtur, eller nogle timer i haven med en bold. 



Der bliver også tid til...






OG....

Hygge med de skønneste piger, Caroline og Matilde. Når man bliver passet af Iv og Thomas, så skal man have det sjovt, og hygge. 





Jeg lever stadig

Ja, det gør jeg skam! Jeg er bare fuldstændig opslugt af mit praktikophold for tiden. 


Billede fra ammetema-dag
Jeg kan ikke gentage nok gange, hvor fuldstændig fantastisk et sted det er jeg er havnet. Jeg har, før jeg startede i praktik, været virkelig i tvivl om at det var "mig" at være sygeplejerske. 
I løbet af min fars sygdomsforløb, blev det mere og mere klart for mig, at jeg ikke har det store lyst til at passe syge mennesker. Og det passer jo ikke sønderligt godt sammen med det, at læse til sygeplejerske. 
Men det fantastiske med denne uddannelse er jo at der uanede muligheder, hvilket også var det jeg faldt for, da jeg skulle til at vælge uddannelse.
Og NU, ja nu føler jeg at jeg har fundet min hylde i hele den store sygeplejerske-verden. Og jeg ELSKER obstetrikken! Og kan slet ikke få nok af den, og håber virkelig at få job inden for dette område når jeg er færdig til Juni 
(Det er jo for VILDT at jeg allerede er færdig til sommer, det kan jeg slet ikke forstå. På den ene side er det sindsygt fedt, men på den anden side, bliver jeg simpelthen så skræmt ved tanken)

Og så hjælper det jo også, at jeg virkelig synes at jeg har en rigtig god vejleder. Generelt er Rigshospitalet bare er virkelig fedt sted at være studerende, for der er bare styr på sagerne.



 Sådan ser det ud når man øver sig i at lægge PVK og tage blodprøver.
Vildt fedt endelig at få lov til at prøve det, og få nogle kliniske færdighedder. 
 En af sygeplejerskerne var så sød at lægge arm til da jeg skulle øve mig. Hun var sej, og sagde at jeg bare skulle stikke til jeg kunne, hun havde ikke noget imod det!

Og når man har med nåle at gøre til hverdag, så sker det også at man kommer til at stikke sig selv. Lidt pinligt! Og jeg blev ret dårlig ;)